• Etusivu 1

  "Olisin mielummin nouseva apina kuin lankeava enkeli."

  - Terry Pratchett -

 • Etusivu 2

  "Jos maksat pähkinöillä, saat apinoita."

  - Cambridgen sanontojen sanakirjasta, 2. painos -

 • Etusivu 3

  "Jos menet naimisiin varakkaan apinan kanssa, rahan loppuessa jäljelle jää vain apina."

  - Egyptiläinen sananlasku -

 • Etusivu 4

  "Vaikka apina pitäisi kultasormusta, se silti on ja pysyy rumana ilmestyksenä."

  - Sanonta afrikaansiksi -

 • Etusivu 5

  "Varmin tapa tehdä miehestä apina on lainata hänen sanojaan."

  - Robert Benchly -

Funky Monkey

Oululainen mainostoimisto.

 • Keitä me olemme

  Keitä me olemme

  Funky Monkey on vuonna 2007 perustettu itsenäinen mainostoimisto, joka on erikoistunut printtisuunnitteluun ja verkkomarkkinointiin. Tehtävämme on aina ollut yksinkertainen; luoda mainostoimisto, joka voi innovoida asiakkaidemme tarpeiden ympärillä, mikä puolestaan helpottaa heitä innovoimaan heidän kuluttaja-asiakkaidensa tarpeiden ympärillä. Rehellinen ja avoin markkinointityömme puhuu puolestaan.

  Käytämme päivittäin luovuutta ratkaistaksemme asiakkaidemme ongelmia.

 • Rehellinen luovuus

  Rehellinen luovuus

  Meitä kannustaa interaktiivinen ja avoimen läpinäkyvä työskentelytapamme - nopea reagointi ja työskentely määrittää meidät.

  Rehellisesti ja luovasti!

 • Asiakkaiden tarpeiden ympärillä innovointi

  Asiakkaiden tarpeiden ympärillä innovointi

  Päätimme luoda poikkeuksellisemman luovan toimiston – mainostoimiston, joka innovoi asiakkaidensa tarpeiden ympärillä, joka vastineeksi auttaa asiakkaitaan innovoimaan heidän omien asiakkaidensa tarpeiden ympärillä. Asiakkaamme ja yleisö reagoivat voimakkaasti työhömme, koska ymmärrämme miksi brändeistä pidetään. Luomme inspiroivaa ja erittäin tehokasta kommunikointia asiakkaamme ja kohdeyleisön välille.

 • Tero Pernu

  Tero Pernu

  Terolla on yli 10 vuotta kokemusta markkinoinnista. Funky Monkeyn työt ja pyörittäminen ovat hänelle rutiinihommaa. Koska hän pitää hyvästä ruuasta, hän voi olla avuksi, jos etsit hyvää ruokaa Oulusta. Hänen intohimoihinsa työn ulkopuolella kuuluu noin 5 kertaa viikossa capoeiran opetuksen lisäksi hyvien ruokapaikkojen bongaus.

 • Eugene du Toit

  Eugene du Toit

  Eugene valmistui AMK:sta, oli työharjoittelussa tunnetussa oululaisessa mainostoimistossa, missä hän päätyi työskentelemään Teron kanssa, ennen kuin Tero lähti perustamaan Funky Monkey -mainostoimistoa kesällä 2007. Kaksi vuotta myöhemmin hän liittyi Teron mainostoimistoon. Hänellä on tällä hetkellä alkukeski-iänkriisi – siksi hän pyöräilee koko ajan ja on yhtäkkiä alkanut nauttia Netflixin komediasarjoista. Hän on edelleen hellittämättä ilonen, vaikka asuukin Oulussa.

"Case Studies"

Meidän "case studies" on kirjoitettu kokemuksesta. Se kertoo kamppailuista ja valloituksista, jotka ovat tehneet meistä meidät. Tämä ei yleensä ole yksipuolinen prosessi, tämä on todellinen tie kumppanuuteen, jossa tulee käsi, joka tekee mitä asiakas kaavailee.


Wind Controller

Wind Controller

Wind Controller on suomalainen tuulivoimaloiden omistajille ylläpitopalveluita tarjoava yritys. Sen lähtökohtana on tarjota asiakkailleen saumaton ja intuitiivinen palvelukokemus kaikissa tuulivoimapuistoihin liittyvissä asioissa. Haasteellista on markkinoida asiakaskokemusta, joka tuottaa asiakkaalle hyötyä monipuolisen asiakaspalvelun muodossa.

Lue lisää

Asiakkaita

Tässä muutamia malleja matkan varrelta.

Ota yhteyttä

Puhelimitse:
+358 40 7432 431 
+358 40 770 4643

Sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.