• Wind Controller

    Erinomaisen markkinointistrategian luomiseksi täytyy ymmärtää liiketoimintamalli, toimiala ja kilpailutilanne.

Wind Controller

Wind Controller on suomalainen tuulivoimaloiden omistajille ylläpitopalveluita tarjoava yritys. Sen lähtökohtana on tarjota asiakkailleen saumaton ja intuitiivinen palvelukokemus kaikissa tuulivoimapuistoihin liittyvissä asioissa. Haasteellista on markkinoida asiakaskokemusta, joka tuottaa asiakkaalle hyötyä monipuolisen asiakaspalvelun muodossa.

Asiakastyytyväisyys saavutettiin jalkauttamalla brändistrategia visuaalisesti. Lähestymme kaikkia projekteja strategisesta näkökulmasta, joka korostaa suunnitteluvaiheiden tärkeyttä. Tämä strategia tarkoittaa saatavilla olevien resurssin tehokasta käyttöä (monesti nämä ovat aika ja raha) tietyn tavoitteen saavuttamiseksi. Jos asiakkaalla on useita tavoitteita (kuten monesti on), priorisoinnin merkitys korostuu. Molemmilla puolilla täytyy siis olla selkeä yhteisymmärrys tavoitteiden tärkeysjärjestyksestä.

Erinomaisen markkinointistrategian luomiseksi täytyy ymmärtää liiketoimintamalli, toimiala ja kilpailutilanne. Tällainen markkinatutkimus paljastaa tärkeimmät strategisen sijoittumisen ja viestinnän keinot. Wind Controller tarvitsi apua koko markkinoinnissaan useissa eri medioissa esim. mainokset, tapahtumat ja suoramarkkinointi. Tällainen kumppanuus on osoittautunut haasteelliseksi ja erittäin palkitsevaksi.

Esimerkiksi uusin haaste oli luoda uuden tuotteen brändin visuaalinen ilme, lanseeraus ja itse tuotteen ulkonäkö. Uusi tuote on verkossa toimiva tuulivoiman tuotannon valvontatyökalu, joka auttaa asiakkaita seuraamaan tuulivoimaloidensa toimintaa. Valvontatyökalua helpottaa tuulivoimaloiden tietojen tarkastelua, sillä kaiken tiedon läpi kahlaamisen sijaan sillä voi tulostaa raportteja halutuista muuttujista halutulla aikavälillä. Tämä tuote on jo kovassa nousussa ja näyttää siltä, että siitä tulee alansa hitti.

Katso tästä lisää!

Markkinointimateriaalit

Markkinointimateriaalit

Esitteet

Esitteet

Responsiiviset nettisivut

Responsiiviset nettisivut

Käyntikortit

Käyntikortit

Yrityslahjoja

Yrityslahjoja

8760 esitteet&kirjekuoret

8760 esitteet&kirjekuoret

8760 kirjekuoret

8760 kirjekuoret

8760 esitteet

8760 esitteet

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Puhelimitse:
+358 40 7432 431 
+358 40 770 4643

Sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.