Yrityksestä

Luovuutta. Kahvia. Ajattelua.

  • Office View

Keitä me olemme

Funky Monkey on vuonna 2007 perustettu itsenäinen mainostoimisto, joka on erikoistunut printtisuunnitteluun ja verkkomarkkinointiin. Tehtävämme on aina ollut yksinkertainen; luoda mainostoimisto, joka voi innovoida asiakkaidemme tarpeiden ympärillä, mikä puolestaan helpottaa heitä innovoimaan heidän kuluttaja-asiakkaidensa tarpeiden ympärillä. Rehellinen ja avoin markkinointityömme puhuu puolestaan. Käytämme päivittäin luovuutta ratkaistaksemme asiakkaidemme ongelmia.

Rehellinen luovuus

Asiakkaamme ja yleisö reagoivat voimakkaasti työhömme, koska ymmärrämme miksi brändeistä pidetään. Luomme inspiroivaa ja erittäin tehokasta kommunikointia asiakkaamme ja kohdeyleisön välille.

tiimistä

Tiimin intohimona tekniikka.

Tero Pernu

Tero Pernu

Terolla on 10 vuotta kokemusta markkinoinnin monelta alalta. Hänen päivittäisiin rutiineihinsa kuuluu sähköposteihin ja puhelimeen vastaaminen. Kun hänen aikansa toimistossa käy liian tylsäksi, hän koodaa nettisivuja. Hän tykkää miettiä tapoja säästää rahaa ja aikaa. Koska hän pitää hyvästä ruuasta, hän voi olla avuksi, jos etsit hyvää ruokaa Oulusta. Hänen intohimoihinsa työn ulkopuolella kuuluu noin 5 kertaa viikossa capoeiran opetuksen lisäksi hyvien ruokapaikkojen bongaus. Terolla on myös erittäin laaja maku hyvässä musiikissa.
Eugene du Toit

Eugene du Toit

Eugene valmistui AMK:sta, oli työharjoittelussa tunnetussa oululaisessa mainostoimistossa, missä hän päätyi työskentelemään Teron kanssa, ennen kuin Tero lähti perustamaan Funky Monkey -mainostoimistoa kesällä 2007. Kaksi vuotta myöhemmin hän liittyi Teron mainostoimistoon. Hänellä on tällä hetkellä alkukeski-iänkriisi – siksi hän pyöräilee koko ajan ja on yhtäkkiä alkanut nauttia Netflixin komediasarjoista. Hän on edelleen hellittämättä ilonen, vaikka asuukin Oulussa.

Funky-toimiston musaa

Ei päivää ilman musiikkia Funky Monkey -toimistossa.

 

Ota yhteyttä

Puhelimitse:
+358 40 7432 431 
+358 40 770 4643

Sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.